Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου

Σας καλωσορίζουμε στην επίσημη ιστοσελίδα του Πολιτιστικού Συνεδριακού Κέντρου Ηρακλείου. Έναν χώρο εξαιρετικών δυνατοτήτων και υποδομών, ένα Κέντρο προαγωγής αλλά και παραγωγής πολιτισμού που δίνει βήμα καλλιτεχνικής έκφρασης σε όλες τις τέχνες και τους πολιτισμούς.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Με Live Streaming (ζωντανή αναμετάδοση) οι εκδηλώσεις στο ΠΣΚΗ

Διαδικτυακά μαζί. Προστατεύουμε τη ζωή, στηρίζουμε την Τέχνη!

Επόμενες διαδικτυακές προβολές από το Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου:

● Κύκλος | Μουσικές του κόσμου

Vasilis Giaslakiotis | Dretta

Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2020

21:00 / €5

"Ντρέτος" στην Κρήτη σημαίνεις "ευθύς".

Στον προσωπικό του δίσκο "Dretta", ο μουσικός και συνθέτης Βασίλης Γιασλακιώτης δημιουργεί συνθέσεις στις οποίες, το ηχόχρωμα της Κρητικής λύρας, μάνα και γένος συνάμα, εμπνέει ένα σύνολο ηχητικών προεκτάσεων με δάνεια από την αισθητική της jazz και της rock μουσικής.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

● Εκπαιδευτικά προγράμματα

Διαδικτυακά με την Τέχνη

"Τέχνη και Πολιτική Επικοινωνία | Antonio Canova: Άγαλμα του Φερδινάνδου Α΄, Βασιλιά των Δύο Σικελιών".

Εισηγήτρια: Δρ. Έφη Φουντουλάκη, ιστορικός τέχνης

Πέμπτη, 3 Δεκεμβρίου 2020

19:00 (19:45, Q&A) / €5

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -


Το πρώτο μέρος του προγράμματος της καλλιτεχνικής περιόδου 2020 - ’21 -  Νέες συνεργασίες του ΠΣΚΗ με το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και την Aegean Airlines

Στην Αίθουσα Συναυλιών του Πολιτιστικού Συνεδριακού Κέντρου Ηρακλείου, με την τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων ατομικής προστασίας, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του προγράμματος του πρώτου τριμήνου της καλλιτεχνικής περιόδου 2020 – ‘21 από τον Δήμαρχο Ηρακλείου κ. Βασίλη Λαμπρινό, την Πρόεδρο ΔΕΠΑΝΑΛ Α.Ε. κ. Ευαγγελία Σχοιναράκη – Ηλιάκη και τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή του ΠΣΚΗ κ. Μύρωνα Μιχαηλίδη.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που απευθύνεται στο ευρύ κοινό συνδυάζοντας την πολυμορφία με παραγωγές υψηλού επιπέδου και φέρνει στο Ηράκλειο καλλιτέχνες διεθνούς φήμης, που θα μαγέψουν από τις σκηνές του Πολιτιστικού Συνεδριακού Κέντρου Ηρακλείου ακόμα και τον πιο απαιτητικό θεατή. 

Δείτε την παρουσίαση: