Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου

Σας καλωσορίζουμε στην επίσημη ιστοσελίδα του Πολιτιστικού Συνεδριακού Κέντρου Ηρακλείου. Έναν χώρο εξαιρετικών δυνατοτήτων και υποδομών, ένα Κέντρο προαγωγής αλλά και παραγωγής πολιτισμού που δίνει βήμα καλλιτεχνικής έκφρασης σε όλες τις τέχνες και τους πολιτισμούς.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Ανοικτά Μαζί – Ο νέος κύκλος υπαίθριων συναυλιών από το Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου

Το Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου επανέρχεται στα καλλιτεχνικά δρώμενα του τόπου μας και παρουσιάζει έναν νέο κύκλο υπαίθριων συναυλιών με τίτλο Ανοιχτά Μαζί.

Γιορτάζοντας τη ζωή και την τέχνη, το ΠΣΚΗ προσκαλεί το κοινό να σταθεί Ανοιχτά Μαζί σε υπαίθριους χώρους και να απολαύσει μια μεγάλη ποικιλία μουσικών ειδών και ακουσμάτων μέσα από τέσσερις ξεχωριστές συναυλίες: Τρεις στο ΠΣΚΗ, στο Αίθριο και μια στην ΑΚΤΗ, Δημοτική Παραλία Καρτερού.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα, εδώ.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Το Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου

Έργο μεγάλο ενός σύγχρονου αρχιτεκτονικού σχεδιασμού. Καρπός μίας προσπάθειας πολύχρονης και πολυπρόσωπης, το Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου (ΠΣΚΗ) αποτελεί καύχημα και διακύβευμα μαζί πολιτιστικό για το δημοτικό συμβούλιο των δημαρχιών οι οποίες, από το 1975 έως το τρέχον έτος 2019, υποστήριξαν όλα τα στάδια της πραγματοποίησης του έργου αυτού, ξεκινώντας από την απόφαση και φτάνοντας μέχρι την ολοκλήρωση της κατασκευής του και την παράδοσή του στους πολίτες του Ηρακλείου, της Κρήτης, της Ελλάδας, της Μεσογείου. 
Με συνολική μικτή επιφάνεια έκτασης τα 28.487 τ.μ., χτισμένο σε έκταση 5.670 τ.μ., με χώρους υψηλής ποιότητας και αισθητικής, 
το ΠΣΚΗ αποτελείται από έξι κτίρια και περιλαμβάνει:
  περισσότερα