Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου

Σας καλωσορίζουμε στην επίσημη ιστοσελίδα του Πολιτιστικού Συνεδριακού Κέντρου Ηρακλείου. Έναν χώρο εξαιρετικών δυνατοτήτων και υποδομών, ένα Κέντρο προαγωγής αλλά και παραγωγής πολιτισμού που δίνει βήμα καλλιτεχνικής έκφρασης σε όλες τις τέχνες και τους πολιτισμούς.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

ΠΣΚΗ - Καλοκαίρι 2021: Με το κοινό ξανά!

Νένα Βενετσάνου: Εποχές

Παρασκευή 18 και Σάββατο 19 Ιουνίου, στις 21:30

Διαβάστε περισσότερα, εδώ.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Το πρώτο μέρος του προγράμματος της καλλιτεχνικής περιόδου 2020 - ’21 -  Νέες συνεργασίες του ΠΣΚΗ με το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και την Aegean Airlines

Στην Αίθουσα Συναυλιών του Πολιτιστικού Συνεδριακού Κέντρου Ηρακλείου, με την τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων ατομικής προστασίας, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του προγράμματος του πρώτου τριμήνου της καλλιτεχνικής περιόδου 2020 – ‘21 από τον Δήμαρχο Ηρακλείου κ. Βασίλη Λαμπρινό, την Πρόεδρο ΔΕΠΑΝΑΛ Α.Ε. κ. Ευαγγελία Σχοιναράκη – Ηλιάκη και τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή του ΠΣΚΗ κ. Μύρωνα Μιχαηλίδη.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που απευθύνεται στο ευρύ κοινό συνδυάζοντας την πολυμορφία με παραγωγές υψηλού επιπέδου και φέρνει στο Ηράκλειο καλλιτέχνες διεθνούς φήμης, που θα μαγέψουν από τις σκηνές του Πολιτιστικού Συνεδριακού Κέντρου Ηρακλείου ακόμα και τον πιο απαιτητικό θεατή. 

Δείτε την παρουσίαση: