Κυριακή 10 Μαρτίου 2023
21:00

Κύκλος | Μουσική δωματίου

Αίθουσα «Ανδρέας και Μαρία Καλοκαιρινού»

Το φωνητικό σύνολο Apollo Voice Ensemble του μουσικού συλλόγου «Απόλλων» μας ταξιδεύει στον κόσμο του διεθνούς κλασικού χορωδιακού ρεπερτορίου, με έργα θρησκευτικής και κοσμικής μουσικής ποικίλων μουσικών περιόδων.
Σε μια συναυλία χορωδιακής, και όχι μόνο, μουσικής, τα μέλη των Apollo Voice Ensemble θα παρουσιάσουν αποσπάσματα από σημαντικά χορωδιακά έργα και αγαπημένες μελωδίες από όπερες σπουδαίων συνθετών της Ευρώπης, όπως οι Μότσαρτ, Βέρντι, Ντονιτσέτι, Γκλούκ και άλλων. Θα ακουστούν επίσης έργα Ελλήνων συνθετών, ανάμεσά τους σε Α’ εκτέλεση νέο χορωδιακό έργο του Μάνου Παναγιωτάκη, συντεθειμένο για τους AVE. 

Συντελεστές:

Διεύθυνση χορωδίας: Μάνος Παναγιωτάκης
Πιάνο: Έλενα Περισυνάκη 


Προπώληση εισιτηρίων

Η προπώληση των εισιτηρίων αξίας 15€, 12€ και 10€ (γενική είσοδος) και 8€ (άνεργοι, ΑμεΑ, τρίτεκνοι, πολύτεκνοι, νέοι έως 25 ετών) ξεκίνησε και το κοινό μπορεί να τα προμηθευτεί από:

● Το Βιβλιοπωλείο Βικελαίας Δημοτικής Βιβλιοθήκης (Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο: 09:30 - 14:30 και Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 09:30 - 14:00 & 17:30 - 20:30, τηλ. 2813409247).
● Την ticketservices.gr από εδώ.
● Το ΠΣΚΗ, πριν την έναρξη της εκδήλωσης

Παρέχεται η δυνατότητα χρήσης του ιδιωτικού χώρου στάθμευσης του ΠΣΚΗ κατά τη διάρκεια των παραστάσεων και μόνο, με την επίδειξη του εισιτηρίου.


Επίσημος Χορηγός Αερομεταφορών: AEGEAN Airlines
Επίσημος Χορηγός Φιλοξενίας: Metaxa Hospitality Group | Economou Hotels | Καραταράκης Hotel & Restaurants | Ελληνικά Ξενοδοχεία Καψή ΑΕ
Επίσημος Χορηγός Οδικών Μεταφορών: Union Coach Services
Επίσημος Χορηγός Ακτοπλοϊκών Μεταφορών: Minoan Lines
Επίσημος Χορηγός  Πιστοποιήσεων: TUV AUSTRIA
Επίσημος Χορηγός Εκπαίδευσης: ΙΕΚ ΑΚΜΗ
Χορηγοί Επικοινωνίας: ΕΡΤ 3 | ΕΡΤ Ηράκλειο | ΕΡΤ Χανιά