Πέμπτη 16, Παρασκευή 17, Σάββατο 18 και Κυριακή 19 Μαΐου 2024
21:00

Κύκλος | Θέατρο

ΝΕΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ

Αίθουσα «Ανδρέας και Μαρία Καλοκαιρινού»

«Μόνο στα όνειρα είμαι τόσο αλλόκοτος», είχε πει ο Κάφκα στις αρχές του 20ού αιώνα. Έναν αιώνα περίπου μετά, καθώς συμπληρώνονται 100 χρόνια από τον θάνατο του μεγάλου γερμανόφωνου εβραϊκής καταγωγής συγγραφέα, ο σημαντικός σκηνοθέτης Σωτήρης Χατζάκης έρχεται στην Αίθουσα Ανδρέας και Μαρία Καλοκαιρινού του Πολιτιστικού Συνεδριακού Κέντρου Ηρακλείου με μία νέα παραγωγή για μια ονειρική παράσταση αφιερωμένη στον μεγάλο λογοτέχνη. Η παράσταση φέρει τον τίτλο «Ένα όνειρο», είναι εμπνευσμένη από τα έργα του «Μεταμόρφωση» και «Τα όνειρα», σε θεατρική διασκευή που φέρει την υπογραφή του σκηνοθέτη και ερμηνεύεται από έναν ενδεκαμελή θίασο Αθηναίων και Κρητών ηθοποιών. 

Συντελεστές:
Θεατρική διασκευή – Σκηνοθεσία – Μουσική επιμέλεια: Σωτήρης Χατζάκης
Σκηνικά – Κοστούμια: Έρση Δρίνη
Φωτισμοί: Αντώνης Παναγιωτόπουλος
Βοηθοί σκηνοθέτη: Νικολής Αβραμάκης, Πολυξένη Μυλωνά


Προπώληση εισιτηρίων
Η προπώληση των εισιτηρίων αξίας 22€, 15€ και 10€ (γενική είσοδος) και 8€ (άνεργοι, ΑμεΑ, τρίτεκνοι, πολύτεκνοι, νέοι έως 25 ετών) ξεκίνησε και το κοινό μπορεί να τα προμηθευτεί από:
● Το Βιβλιοπωλείο Βικελαίας Δημοτικής Βιβλιοθήκης (Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο: 09:30 - 14:30 και Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 09:30 - 14:00 & 17:30 - 20:30, τηλ. 2813409247).
● Την ticketservices.gr από εδώ.
● Το ΠΣΚΗ, πριν την έναρξη της εκδήλωσης

Παρέχεται η δυνατότητα χρήσης του ιδιωτικού χώρου στάθμευσης του ΠΣΚΗ κατά τη διάρκεια των παραστάσεων και μόνο, με την επίδειξη του εισιτηρίου.


Επίσημος Χορηγός Αερομεταφορών: AEGEAN Airlines
Επίσημος Χορηγός Φιλοξενίας: Metaxa Hospitality Group | Economou Hotels | Καραταράκης Hotel & Restaurants | Ελληνικά Ξενοδοχεία Καψή ΑΕ
Επίσημος Χορηγός Οδικών Μεταφορών: Union Coach Services
Επίσημος Χορηγός Ακτοπλοϊκών Μεταφορών: Minoan Lines
Επίσημος Χορηγός  Πιστοποιήσεων: TUV AUSTRIA
Επίσημος Χορηγός Εκπαίδευσης: ΙΕΚ ΑΚΜΗ
Χορηγοί Επικοινωνίας: ΕΡΤ 3 | ΕΡΤ Ηράκλειο | ΕΡΤ Χανιά