Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022 στις 21:00
Αίθουσα Συναυλιών

Το Daulute σχηματίστηκε το 2010 από τρεις μουσικούς από το νησί της Κρήτης και φέρνει έναν μοναδικό και δυναμικό ήχο στην ερμηνεία της ελληνικής παραδοσιακής μουσικής.
Παρουσιάζει ως βάση ένα εκτενές κρητικό ρεπερτόριο, ενώ διερευνά και άλλα ελληνικά μουσικά ιδιώματα με παραδοσιακά όργανα από την Ανατολική Μεσόγειο με δυτικές σφυρίχτρες, το φλάουτο κ.α,  αυτοσχεδιάζοντας κυρίως πάνω σε ελληνικό παραδοσιακό υλικό. Οι μουσικοί πειραματίζονται ακολουθώντας νέα μουσικά μονοπάτια, στοχεύοντας να αναπτύξουν έναν εναλλακτικό μουσικό ήχο, πάντα με κίνητρο την κοινή τους αγάπη και σεβασμό για την ελληνική μουσική.

Συντελεστές
Γιώργος Ζαχαριουδάκης | πνευστά
Δημήτρης Σιδερής | κρητικό λαούτο – τραγούδι
Γιάννης Παπαζανής | κρουστά - τραγούδι


Προπώληση εισιτηρίων

Η προπώληση των εισιτηρίων, αξίας 12 και 8€ (γενική είσοδος) και 8€ (άνεργοι, ΑμεΑ, τρίτεκνοι, πολύτεκνοι, νέοι έως 25 ετών) ξεκίνησε και γίνεται αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο. Το κοινό μπορεί να τα προμηθευτεί από:
● Το Βιβλιοπωλείο της Βικελαίας Δημοτικής Βιβλιοθήκης (Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο: 09:00 - 15:00 και Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 09:00 - 14:00 & 17:30 - 21:00)
● Την ticketservices.gr, από εδώ.
● Το Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου, πριν την έναρξη κάθε εκδήλωσης
Σύμφωνα με τα νέα έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από την πανδημία COVID-19, για την είσοδο σε κάθε κλειστή αίθουσα, οι θεατές οφείλουν να πληρούν τις προϋποθέσεις και να φέρουν μαζί τους πιστοποιητικό εμβολιασμού (να έχουν περάσει 14 ημέρες από την ολοκλήρωση του εμβολιασμού) ή νόσησης κατά την είσοδο, καθώς και την αστυνομική τους ταυτότητα. Το ΠΣΚΗ επιπρόσθετα θα τηρήσει, για μεγαλύτερη ασφάλεια του κοινού στις κλειστές του αίθουσες, αποστάσεις μεταξύ των θεατών.


Επίσημος Χορηγός Αερομεταφορών: AEGEAN Airlines
Επίσημος Χορηγός Ακτοπλοϊκών Μεταφορών: Minoan Lines
Επίσημοι Χορηγοί Φιλοξενίας: Metaxa Hospitality Group | Karatarakis hotels & restaurants
Επίσημος Χορηγός Οδικών Μεταφορών: Union Coach Services
Επίσημος Χορηγός Εκπαίδευσης: ΙΕΚ ΑΚΜΗ
Χορηγός Επικοινωνίας: ΕΡΤ3 | ΕΡΤ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ | ΕΡΤ ΧΑΝΙΩΝ | COSMOTE