Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2024
21:00

Κύκλος | Μουσική δωματίου

Αίθουσα Συναυλιών

Ένας από τους δυνατότερους συνδυασμούς οργάνων σε όλες τις μουσικές περιόδους, το φλάουτο και το πιάνο, συμπράττουν σε ένα ιδιαίτερο πρόγραμμα ρεπερτορίου, εστιάζοντας σε έργα του 20ου και του 21ου αιώνα. Με επιλογές από το 1901 έως το σήμερα και σε μία σπάνια εμφάνιση που αξιοποιεί όλα τα μέλη της οικογένειας του φλάουτου (φλάουτο, άλτο φλάουτο, μπάσο φλάουτο, και πίκολο). Ο Μάνος Παναγιωτάκης στα φλάουτα και η Έλενα Περισυνάκη στο πιάνο επιχειρούν μία πρωτότυπη μύηση στο σύγχρονο ρεπερτόριο σκιαγραφώντας μία πορεία από την τονική γραφή των αρχών του 20ου αιώνα, έως τις καινοτομίες της σύγχρονης συνθετικής γραφής, που διευρύνουν τα ηχοχρώματα και τις δυνατότητες κάθε οργάνου με τη χρήση εκτεταμένων τεχνικών. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει έργα του διεθνούς ρεπερτορίου καθώς και Ελλήνων συνθετών, κάποια από τα οποία παρουσιάζονται σε πρώτη εκτέλεση.

Συντελεστές:

Μάνος Παναγιωτάκης, φλάουτο
Έλενα Περισυνάκη, πιάνο


Προπώληση εισιτηρίων

Η προπώληση των εισιτηρίων αξίας 12€ και 10€ (γενική είσοδος) και 8€ (άνεργοι, ΑμεΑ, τρίτεκνοι, πολύτεκνοι, νέοι έως 25 ετών) ξεκίνησε και το κοινό μπορεί να τα προμηθευτεί από:
● Το Βιβλιοπωλείο Βικελαίας Δημοτικής Βιβλιοθήκης (Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο: 09:30 - 14:30 και Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 09:30 - 14:00 & 17:30 - 20:30, τηλ. 2813409247).
● Την ticketservices.gr από εδώ.
● Το ΠΣΚΗ, πριν την έναρξη της εκδήλωσης

Παρέχεται η δυνατότητα χρήσης του ιδιωτικού χώρου στάθμευσης του ΠΣΚΗ κατά τη διάρκεια των παραστάσεων και μόνο, με την επίδειξη του εισιτηρίου.


Επίσημος Χορηγός Αερομεταφορών: AEGEAN Airlines
Επίσημος Χορηγός Φιλοξενίας: Metaxa Hospitality Group | Economou Hotels | Καραταράκης Hotel & Restaurants | Ελληνικά Ξενοδοχεία Καψή ΑΕ
Επίσημος Χορηγός Οδικών Μεταφορών: Union Coach Services
Επίσημος Χορηγός Ακτοπλοϊκών Μεταφορών: Minoan Lines
Επίσημος Χορηγός  Πιστοποιήσεων: TUV AUSTRIA
Επίσημος Χορηγός Εκπαίδευσης: ΙΕΚ ΑΚΜΗ
Χορηγοί Επικοινωνίας: ΕΡΤ 3 | ΕΡΤ Ηράκλειο | ΕΡΤ Χανιά