Με την Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη συναντήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 22/9 ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Πολιτιστικού Συνεδριακού Κέντρου Ηρακλείου Μύρων Μιχαηλίδης.

Κατά την συζήτηση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, ο Μύρων Μιχαηλίδης παρουσίασε στην Υπουργό τα πεπραγμένα του ΠΣΚΗ και το πλήρες πρόγραμμα της καλλιτεχνικής περιόδου 2022 – 23, το πρώτο ολοκληρωμένο πρόγραμμα μετά την περίοδο της πανδημίας. Παράλληλα, ανέλυσε τις προοπτικές και τις αναπτυξιακές δυνατότητες που προσφέρει το ΠΣΚΗ στο πολιτιστικό γίγνεσθαι της Κρήτης, τονίζοντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματά του, όπως είναι η αρτιότητα των χώρων, του εξοπλισμού, καθώς και η στελέχωσή του με εξειδικευμένο προσωπικό.

«Η κα. Μενδώνη, πλήρως ενήμερη για το Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου, αποτελεί έναν πολύτιμο σύμμαχο και συμπαραστάτη στην προσπάθεια πολιτιστικής ανάπτυξης που καταβάλλουμε» αναφέρει σε δήλωσή του ο Μύρων Μιχαηλίδης, επισημαίνοντας: «Κοινός στόχος είναι να βρεθούν τρόποι ουσιαστικής εμβάθυνσης της συνεργασίας του Υπουργείου Πολιτισμού με το ΠΣΚΗ. Μιας συνεργασίας που μόνο οφέλη θα προσφέρει στο κοινό της Κρήτης. Γνωρίζοντας καλά τις ικανότητες της κας Υπουργού και διαπιστώνοντας, για μια ακόμη φορά, την βούλησή της να προσφέρει στον τόπο μας, είμαι αισιόδοξος για ό,τι ακολουθήσει.».