Η ΝΕΑ παραγωγή του Πολιτιστικού Συνεδριακού Κέντρου Ηρακλείου

Το Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρου Ηρακλείου παρουσιάζει το μουσικό θέατρο «Ο Εγωιστής Γίγαντας» βασισμένο στο μαγικό παραμύθι του Oscar Wilde, μια νέα παραγωγή για όλη την οικογένεια, σε πρωτότυπη μουσική σύνθεση του Νίκου Ξανθούλη, μουσική διεύθυνση του αρχιμουσικού Ραφαήλ Πυλαρινού, σκηνοθεσία και δραματουργία της Άννας Παπαγιαννάκη Διβανή, σκηνικά και κοστούμια της Άννας Μαχαιριανάκη, διασκευή κειμένου της Λένας Γεωργιάδου, στίχους της Μαρίας Μπουράνη, και κινησιολογική επιμέλεια της Όλιας Λυδάκη.

Η παράσταση θα δοθεί τον Μάρτιο και τον Απρίλιο του 2020 στην Αίθουσα «Ανδρέας και Μαρία Καλοκαιρινού» με την πρεμιέρα να γίνεται το Σάββατο 7 Μαρτίου.

«Ο Εγωιστής Γίγαντας»

Μουσικό θέατρο σε μουσική του Νίκου Ξανθούλη

Μουσική Διεύθυνση: Ραφαήλ Πυλαρινός

Σκηνοθεσία & Δραματουργία: Άννα Παπαγιαννάκη Διβανή

Σκηνικά/Κοστούμια: Άννα Μαχαιριανάκη

Κείμενο/Διασκευή: Λένα Γεωργιάδου

Στίχοι: Μαρία Μπουράνη

Κινησιολογική επιμέλεια: Όλια Λυδάκη

Φωτιστικός σχεδιασμός: Κίμωνας Κίτρινος

Ηχητικός σχεδιασμός: Δημήτρης Χατζάκης

Παίζουν οι ηθοποιοί (με σειρά εμφάνισης)

Αλεξάνδρα Τζουανάκη, Ιωάννα  Φιωτάκη  Στέφανος Τσιφάς, Αγγελική Ιερωνυμίδη, Ελένη Στυλιανάκη, Ιουλία Νικίτινα, Κωνσταντίνος Μεταξάκης, Μάνος Χριστοφακάκης

Παίζουν οι μουσικοί

Γιάννης Πετράκης (Α’ βιολί) - Δημήτρης Χανδράκης (Α’ βιολί)

Αναστασία Παπαναστασίου (Β’ βιολί), Στέφανος Συμεωνίδης (βιόλα), Κώστας Σπυριδάκης (βιολοντσέλο), Γιάννης Πολυχρονάκης (κοντραμπάσο), Μαρία Αλεξάκη (φλάουτο), Γιώργος Στρατάκης (κλαρινέτο), Μανώλης Σφακιανάκης (τρομπόνι), Ευγενία Ψαρουδάκη (πιάνο)

Έκδοση εισιτηρίων – Τιμές

Η διάθεση των εισιτηρίων, αξίας 10 και 12 ευρώ (γενικής εισόδου για γονείς) 8 ευρώ για το πρώτο παιδί και 6 ευρώ για 2ο, 3ο, 4ο κοκ παιδί, ξεκίνησε και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τα προμηθευτούν:

1. Ηλεκτρονικά, από το online σύστημα του ΠΣΚΗ, ακολουθώντας τον σύνδεσμο https://bit.ly/2VhwGJA και επιλέγοντας την ημέρα της παράστασης και την ώρα που επιθυμούν. 

2. Από το Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου, Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 – 14:00 και 17:00 – 21:00 και Σάββατο 10:00 – 14:00

3. Από το βιβλιοπωλείο της Βικελαίας Δημοτικής Βιβλιοθήκης, Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο 10:00 – 15:00 και Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 10:00 – 14:00 και 17:30 – 21:00