Το ΠΣΚΗ συμμετέχει με έναν ιδιαίτερο και συμβολικό τρόπο στην έναρξη της εορταστικής περιόδου στο Δήμο Ηρακλείου και στην εκδήλωση φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου δένδρου της πόλης, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Σάββατο 30/11, στην πλ. Ελευθερίας.

Πιο συγκεκριμένα, το ΠΣΚΗ θα δώσει τη δυνατότητα σε 100 συμπολίτες μας να προμηθευτούν από την πλ. Ελευθερίας το εισιτήριό τους για τις δυο συναυλίες της φημισμένης Ορχήστρας Δωματίου της Βιέννης, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 17 και την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019, στις 20:00, στην Αίθουσα "Ανδρέας και Μαρία Καλοκαιρινού". Η έκδοση των εισιτηρίων (50 για τη συναυλία της 17ης Δεκεμβρίου και 50 για τη συναυλία της 18ης Δεκεμβρίου) θα γίνεται από ειδικό σημείο προπώλησης επί της πλ. Ελευθερίας, από τις 21:30 έως τις 23:00.

Υπενθυμίζεται ότι από το μεσημέρι της Παρασκευής 29/11, έχει ξεκινήσει η online διάθεση εισιτηρίων για τις συναυλίες της Ορχήστρας Δωματίου της Βιέννης. Μια διαδικασία που εφαρμόζεται για πρώτη φορά από πολιτιστικό οργανισμό του τόπου μας και η οποία γίνεται μέσα από την ιστοσελίδα του ΠΣΚΗ www.cccc.gr απ’ όπου οι χρήστες μπορούν εύκολα και γρήγορα να επιλέξουν τη θέση τους και να εκδώσουν το εισιτήριό τους.

Από τις 10:00 το πρωί της Τρίτης 3 Δεκεμβρίου, θα ξεκινήσει και η προπώληση των εισιτηρίων από το Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου και από το Βιβλιοπωλείο της Βικελαίας Δημοτικής Βιβλιοθήκης. Αξίζει να τονιστεί ότι το ενδιαφέρον του κοινού από τις πρώτες ώρες της διάθεσης εισιτηρίων είναι αρκετά έντονο, οπότε όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν τη μοναδική αυτή συναυλία, θα πρέπει να προνοήσουν εγκαίρως.