Σε σώμα συγκροτήθηκε το πρωί του Σαββάτου 12/2/2022, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Φίλων του Πολιτιστικού Συνεδριακού Κέντρου Ηρακλείου, που προέκυψε από την εκλογική διαδικασία στη Γενική Συνέλευση των ιδρυτικών μελών του την Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου.

Ειδικότερα:

Πρόεδρος, Αλέξης Καλοκαιρινός
Αντιπρόεδρος, Γιάννης Ξυλούρης
Γενική Γραμματέας, Μαρία Φιλιππάκη
Ταμίας, Κλαίρη Μιτσοτάκη
Μέλη, Γιάννης Λεμπιδάκης, Νίκος Ματζαπετάκης, Ross Daly

Κύριος σκοπός του Συλλόγου, σύμφωνα με το Καταστατικό του, είναι η συμβολή στην προβολή και ανάδειξη του έργου και των δράσεων του Πολιτιστικού Συνεδριακού Κέντρου Ηρακλείου και η παροχή κάθε είδους συνδρομής στην πραγματοποίησή τους.
Το Π.Σ.Κ.Η. αποτελεί ένα μοναδικό επίτευγμα της πόλης του Ηρακλείου και της Κρήτης. Η δραστηριότητά του μέχρι σήμερα, και η ανταπόκριση του κοινού, φαίνεται να δικαιώνουν τις προσδοκίες εκείνων που το εμπνεύσθηκαν και μόχθησαν επί δεκαετίες για να γίνει πραγματικότητα.

Επιδίωξη του Συλλόγου είναι η συμβολή στην εμπέδωση αυτής της πορείας και στη συμμετοχή στο δημόσιο αγαθό του πολιτισμού όσο γίνεται περισσότερων ανθρώπων, ακόμα και εκείνων που είναι ή αισθάνονται αποκλεισμένοι απ’ αυτό.

 Όσοι και όσες ενδιαφέρονται να συμβάλουν στην υποστήριξη του Π.Σ.Κ.Η. μέσα από το Σύλλογο Φίλων του, προσκαλούνται να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον συμμετοχής τους στο Σύλλογο στέλνοντας ηλεκτρονικό μήνυμα στο sf.pskh@gmail.com. 

Μπορείτε να δείτε περισσότερα για τον Σύλλογο Φίλων του Πολιτιστικού Συνεδριακού Κέντρου Ηρακλείου, εδώ.