Σύμφωνα με το ΦΕΚ που εξειδικεύει τα νέα έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο διασποράς του κορωνοϊού που ισχύουν από τη Δευτέρα 13/09, οι θεατές για το "Jazz in Progress" | Heraklion Jazz Festival 2021 που πραγματοποιείται στο Αίθριο του ΠΣΚΗ πρέπει υποχρεωτικά να προσκομίσουν στην είσοδο τα ακόλουθα:

1. Πιστοποιητικό εμβολιασμού.

ή

2. Πιστοποιητικό νόσησης που εκδίδεται 30 ημέρες μετά τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί 180 ημέρες μετά από αυτόν.

ή

3. Αποτέλεσμα ελέγχου ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου κορωνοϊού COVID-19 (Rapid Test) το οποίο πρέπει να έχει διενεργηθεί εντός 48 ωρών πριν την έναρξη της συναυλίας.

Τα παραπάνω, πρέπει να συνδυάζονται με αστυνομική ταυτότητα, ή διαβατήριο, ή άλλο επίσημο έγγραφο προκειμένου να γίνεται η ταυτοπροσωπία και αφορούν και ανήλικους από 12 ετών και άνω. Για παιδιά 5 έως 11 ετών, μπορεί να προσκομίζεται δήλωση αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (Self Test) τελευταίου 24ώρου. Υπενθυμίζεται τέλος ότι οι θεατές πρέπει να φορούν μάσκα προστασίας, υποχρεωτικά, καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής τους στο Αίθριο του ΠΣΚΗ.