Κωνσταντίνος Καζάκος και Ιωάννα Γκαβάκου καθήλωσαν το κοινό

Με απόλυτη επιτυχία, παρουσία του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού, Αντιδημάρχων και στελεχών της Δημοτικής Αρχής, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 24/06, η πρεμιέρα της νέας θεατρικής παραγωγής του ΠΣΚΗ, Θεόδωρος Κολοκοτρώνης "Ο Θεός έβαλε την υπογραφή του" του Γιώργου Α. Χριστοδούλου, με τον Κωνσταντίνο Καζάκο στο ρόλο του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη και την Ιωάννα Γκαβάκου στον ρόλο της μητέρας του-Μάνας Ελλάδας.

Στο ειδυλλιακό κηποθέατρο «Μάνος Χατζιδάκις», το κοινό του Ηρακλείου ταξίδεψε με τη νέα παραγωγή - αφιέρωμα του ΠΣΚΗ για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, μια παράσταση με ιδιαίτερο ιστορικό και κοινωνικό ενδιαφέρον, που αποτυπώνεται μέσα από το θεατρικό κείμενο του Γεώργιου Α. Χριστοδούλου, σε σκηνοθεσία της Γιώτας Κουνδουράκη, σκηνικά και κοστούμια της Πολυτίμης Μαχαίρα, πρωτότυπη μουσική σύνθεση του Ραφαήλ Πυλαρινού και χορογραφία/κίνηση της Άρτεμις Ιγνατίου.

Αξίζει να τονιστεί ότι το ΠΣΚΗ έχει αποκτήσει τα δικαιώματα του έργου για μια περίοδο 5 ετών, με σκοπό να ταξιδέψει το θεατρικό έργο σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, μεταφέροντας αυτόν τον ιδιότυπο διάλογο μεταξύ του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη και της μητέρας του-Μάνας Ελλάδας, καθώς και την αποτύπωση του ήρωα, ως ήρωα της αρχαίας τραγωδίας που λαμβάνει ευλογία Θεού, γίνεται σύμβολο του απελευθερωτικού αγώνα για τους αγωνιζόμενους Έλληνες του 1821 και θρύλος για τις επόμενες γενιές των Ελλήνων.

Επίσημος Χορηγός Αερομεταφορών: AEGEAN | A Star Alliance Member