Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την "Αίτηση Συμμετοχής σε Ακρόαση" και να την αποστείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση protaseis@deptah.gr ή auditions@cccc.gr μαζί με ένα σύντομο βιογραφικό σημείωμα και δύο αντιπροσωπευτικές φωτογραφίες, με την ένδειξη «Ακρόαση: Ο Πατούχας», μέχρι την Τετάρτη 12/2/2020.

Πληροφορίες για την ακρόαση

Το Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρου Ηρακλείου (ΠΣΚΗ) προκηρύσσει ακρόαση για τις ανάγκες του θεατρικού έργου "Ο Πατούχας", βασισμένο στο κορυφαίο ηθογραφικό μυθιστόρημα του Ιωάννη Κονδυλάκη, σε θεατρική μεταφορά/σκηνοθεσία του Θέμη Μουμουλίδη. Η παράσταση, που αποτελεί μία νέα θεατρική παραγωγή του ΠΣΚΗ, θα δοθεί τον Απρίλιο του 2020 στην Αίθουσα "Ανδρέας και Μαρία Καλοκαιρινού"

Η ακρόαση απευθύνεται σε άνδρες και γυναίκες ηθοποιούς, χορευτές και performers αποφοίτους σχολών δραματικής τέχνης. Οι ενδιαφερόμενοι θα εξεταστούν στην υποκριτική,  στο χορό και στο τραγούδι. 

Η ακρόαση θα γίνει στην Πειραματική Σκηνή του ΠΣΚΗ στις 17/2/2020. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την Αίτηση Συμμετοχής σε Ακρόαση και να προσκομίσουν σύντομο βιογραφικό σημείωμα και δύο αντιπροσωπευτικές φωτογραφίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση protaseis@deptah.gr ή auditions@cccc.gr με την ένδειξη «Ακρόαση: Ο Πατούχας» ή να τα προσκομίσουν στο ΠΣΚΗ, στη δ/νση Πλαστήρα και Ρωμανού, Ηράκλειο, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Νέα καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων είναι η Τετάρτη 12/2/2020, στις 15:00. Κατόπιν της επιτυχούς αποστολής των παραπάνω στοιχείων, οι ενδιαφερόμενοι θα ειδοποιηθούν με e-mail για την ακριβή ώρα προσέλευσής τους στην ακρόαση. 

Θα ζητηθούν: 

1) ένας θεατρικός μονόλογος της επιλογής των υποψηφίων

2) ένα τραγούδι της επιλογής των υποψηφίων 

Αιτήσεις που δεν θα περιλαμβάνουν τα παραπάνω στοιχεία δεν θα γίνονται δεκτές.

Βρείτε την αίτηση εδώ.